Blueberry SW-M30 2.1 – Momenat kada sam pisao o hardveru

Ostale teme / 02. 02. 2009. / Autor:

m30-mHardver nije moja oblast, to znate i sami, ali mi Blueberry zvučnici ,koje korisim godinu ipo dana, itekako daju povoda da „malo skrenem sa teme“.  Prosto sam zadivljen  tim kvalitetom zvuka. Ne – ovo nije reklama, ovo je topla preporuka.

Ako ste se pitali da li će Miloš nekada na svom blogu pisati o hardveru, odgovor je praktično pred Vama. Na trenutak izlazim iz domena weba… Znate i sami da najbolja preporuka dolazi od samih korisnika. U mom slučaju u pitanju su zvučnici Blueberry SW-M30 , sistem 2.1, koje sam pazario pre godinu ipo dana, za tadašnjih 35 eura. Danas novi vrede oko 30, što je ništa naspram kvaliteta koji dobijate.

Sistem 2.1 znači da se u razdojenim kutijama nalaze bas (woofer) i sateliti, što praktično čini da zvučnici dišu – kako volim da kažem. Tehničke karakteristike su sledeće :

Snaga:
Ukupno RMS : 55 W
Sateliti RMS : 30 W
Woofer RMS : 25 W
Opseg frekvencija : 40Hz-18KHz

m30-v

Praktično to znači :
1. Ukoliko ste sami u sobi – dovoljno da budete totalno zadovoljni
2. Ukoliko pravite žurku za 20ak ljudi – sasvim dovoljno da svi budu 90 posto zadovoljni
3. Ukoliko imate takne zidove – sasvim dovoljno da komšija u roku od 5 minuta bude na vašim vratima (ps. čovek jednostavno želi da uživa sa vama:)

Toplo preporučujem svim ljubiteljima dobrog zvuka.

Share Button
6
6 Komentara
  1. milwoky

    Stvarno super zvucnic,kupio u prodavnici 2790din.

  2. :))) ovaj 3. razlog je vrh 🙂

  3. Nikola

    Čuo sam da su ovi zvučnici dobri. U prodavnicama gde sam gledao su oko 4000din.

    Voleo bih da znam gde ima za 2790? 😀

  4. Nikola komentari su od pre 2,3 godine. U tekstu je rečeno da je tad koštao oko 30-35 eura, tako da je cena od 4.000 od prilike oko 35 eura. Svakako i dalje preporuka stoji, moji odlično rade!

  5. Jelena

    Ja imam pitanje…Kada sam kupila zvicnike, pre 2-3 god. prikljucim na mp4- radi, a prikljucim na racunar- nista, i neki lik mi to sredio, namestio, posle nikakvih problema, dobar zvuk, dovoljno jak i slicno..i veceras odnesem kod drugarice da ih prikljuci na laptop- ne reaguju, prikljuci ih na njen racunar- ne reaguju, vratim ih kuci i prikljucim na moj- opet nista.. O.o Zasto to odjednom?? i Sta bi moglo da bude uzrok tome??

  6. zeljko511

    Koristim ih vec nekoliko godina, zvucnici su extraaaaa….

Ostavi komentar